ORIENTACIJSKI TEK

borut-retelj.reb.

ORIENTACIJSKI TEKORIENTACIJSKI-TEK-minORIENTACIJSKI-TEK-min

ORIENTACIJSKI TEK

V moji prvi službi sem spoznal orientacijski tek. Že po prvi tekmi (leta 1994) mi je postal všeč in trening je bil zelo soroden s tekom. Dodatek treninga na karti pa me ni preveč oviral. Že po letu treninga sem se leta 1995 uvrstil na vojaško reprezentanco, ki je na Finskem nastopila na Svetovnem vojaškem prvenstvu v orientaciji. Tam smo predvsem nabirali izkušnje in se večkrat tudi malo izgubili v njihovih gozdovih. Nastopil sem v posamični tekmi in tudi v štafeti. Rezultati so bili nekoliko slabši kot sem si želel.
Ker pa ni bilo jasne strategije razvoja, pogojev za trening in netrokovnost vodilnih sem konec leta 1995 opustil trening orientacijskega teka in se tako posvetil treningu maratona.
Delite stran borut-retelj.reb.si - ORIENTACIJSKI TEK na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani borut-retelj.reb.si - ORIENTACIJSKI TEK, in s tem sporočamo drugim, kaj borut-retelj.reb.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


ORIENTACIJSKI TEK - ORIENTACIJSKI TEK

borut-retelj.reb.si

borut-retelj.reb.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam