borut-retelj.reb.si

NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o.BORUT RETELJ kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. . Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani BORUT RETELJ smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o. - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


BORUT RETELJ

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.:
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran borut-retelj.reb.si - NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o. na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani borut-retelj.reb.si - NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o., in s tem sporočamo drugim, kaj borut-retelj.reb.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


NOVA SYMETRA, poslovne rešitve d.o.o. -

borut-retelj.reb.si

borut-retelj.reb.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam